Tilastotietoa ammattilaiskilpapyöräilystä - etusivu
Hyvää syksynjatkoa kaikille maamme fillaristeille!
Tänään on: .
 • Kilpatallit
 • Kalenteri
 • Historia
 • Palaute


 • Tilastosivut tukevat seuraavia selaimia: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/). Käytännössä kaikkien tunnettujen selaimien uusimmat versiot tukevat sivujen struktuuria.

  Olet sivuilla:
  20409 kävijä.

  Tilastotietoa ammattipyöräilystä

  Sivut tarjoavat erilaista tilastotietoutta miesten ammattilaispyöräilystä. Erikoishauissa erillisillä sivuilla esitellään graafisesti mm. mitalistien suhteellista jakautumaa kansallisuuksittain. Tiedot haetaan PhpMySql-tietokannasta. Täydellinen kilpailukalenteri löytyy linkkipalkistosta, samoin nykyisten ammattitallien esittely. Ja rakentava palaute on aina tervetullutta.

  Sivuilla ei listata kaikkia ammattilaisten vuoden mittaan käymiä kilpailuja. Pääpaino on suurissa kolmiviikkoisissa klassikkoajoissa sekä tunnetuimmissa yhdenpäivänajoissa. Lähes kaikki ammattilaisten maailmancupia vastaavan Pro Tourin kisat ovat luetteloinnissa mukana. Tulokset on tilastoitu kolmen parhaan osalta vuodesta 2005.

  Anna kilpailija:

  Espanjan mestaripolkija Miguel Indurain. Hän ei koskaan voittanut kotimaansa kolmiviikkoista etappikilpailua. Isokokoisena (187 cm pitkä) kilpailijana hän kipusi vuoria yllättävän ketterästi.

  Eri kilpailut:

  Kilpailuvuosi:

  Copyright Jari Okkola
  Järvenpää Finland 2007-2014.
  Sivustoa päivitetty viimeksi:
  20.9.2016 / 10:33:06.