Tilastotietoa - etusivu
Creative Commons -lisenssi Pyöräilyn tulossivu, jonka tekijä on Jari Okkola, on lisensoitu Creative Commons Nimeä-JaaSamoin 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä. Juuri nyt kello on: 15:33:42. Pyöräilykausi 2019 on pikkuhiljaa käynnistymässä. Kausi kestää lokakuulle, joten kausi on varsin raskas ja pitkä. • HELMIKUU • ∎ Volta a la Comunitat Valenciana (06.02. - 10.02.) on vuodesta 1929 ajettava pyöräilykisa. Tänä vuonna kisa käydään 80:nnetta kertaa. Kisan voitti Espanjan Insausti Ion Izaguirre (Astana Pro Team). Saman tallin Alejandro Valverde tuli toiseksi. • TAMMIKUU • ∎ Cadel Evans Great Ocean Road Race (27.01.) järjestetään vasta viidennettä kertaa. Italian kiritykki Elia Viviani (Deceuninck-Quick-Step) rynni voittoon. ∎ Santos Tour Down Under on Australian suurin ja tunnetuin pyöräkisa. Sitä on käyty vuodesta 1999 (nyt 21:nnetta kertaa). Etappikilpailu on osittain samaan aikaan kuin Australian avoimet tenniksessä. Kilpailun (15.01. -20.01.) tänä vuonna voitti Etelä-Afrikan Daryl Impey (Orica/Mitchelton-Scott) .
Tänään on: .
 • Uutiset
 • Kalenteri
 • Historia
 • Palaute • Tilastosivut tukevat seuraavia selaimia: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/). Käytännössä kaikkien tunnettujen selaimien uusimmat versiot tukevat sivujen struktuuria.

  Olet sivuilla:
  22233 kävijä.

  Tilastotietoa ammattipyöräilystä

  Sivut tarjoavat erilaista tilastotietoutta miesten ammattilaispyöräilystä 2005-2010. Erikoishauissa erillisillä sivuilla esitellään graafisesti mm. mitalistien suhteellista jakautumaa kansallisuuksittain. Tiedot haetaan PhpMySql-tietokannasta. Täydellinen kilpailukalenteri löytyy linkkipalkistosta, samoin nykyisten ammattitallien esittely. Ja rakentava palaute on aina tervetullutta.

  Sivuilla ei listata kaikkia ammattilaisten vuoden mittaan käymiä kilpailuja. Pääpaino on suurissa kolmiviikkoisissa klassikkoajoissa sekä tunnetuimmissa yhden päivän ajoissa. Lähes kaikki ammattilaisten maailmancupia vastaavan Pro Tourin kisat ovat luetteloinnissa mukana. Tulokset on tilastoitu kolmen parhaan osalta.

  Anna kilpailija:

  Espanjan mestaripolkija Miguel Indurain. Hän ei koskaan voittanut kotimaansa kolmiviikkoista etappikilpailua. Isokokoisena (187 cm pitkä) kilpailijana hän kipusi vuoria yllättävän ketterästi.

  Eri kilpailut:

  Kilpailuvuosi:


  Copyright Jari Okkola
  Järvenpää Finland 2007-2018.
  Sivustoa päivitetty viimeksi:
  11.2.2019. / 10:32:35.